RAYMOND PLUIJMERT – HET HOEFT NIET MEER (EEN NIEUW LEVEN)

Raymond Pluijmert hetRaymond Pluijmert doet er werkelijk alles aan om zijn muzikale carrière te laten slagen. Niet zo vreemd dus dat ‘Ik heb er alles aan gedaan’ de titel van zijn vorige single was. Deze dertiger uit het prachtige Dordrecht gelegen aan de Oude Maas en de Merwede, is alweer ruim tien jaar actief in de muziek. Inmiddels staan er al aardig wat singles van deze volkszanger in de digitale schappen;  Van zijn debuutsingle ‘Zo Heb Ik Het Nooit Bedoeld’ tot de vervolgplaten ‘Amper 18 Jaar’, ‘Als Bloemen Konden Praten’ en het al eerder genoemde ‘Ik Heb Er Alles Aan Gedaan’.

 

Allen zijn positief ontvangen door zowel publiek als radiostations.

“Ik breng de liedjes alsof mijn leven er vanaf hangt”, is een kenmerkende uitdrukking van Raymond die in Frank Verkooyen en Nationale Artiesten Parade uitstekende partners heeft gevonden om het vervolg van zijn carrière verder gestalte te geven.  Over zijn nieuwe single ‘Het hoeft niet meer (een nieuw leven)’ was de Dordtenaar meteen razend enthousiast: “Toen ik de eerste demo had gehoord wist ik het meteen.. wat een knaller”! Het nummer is in een ver verleden door André Hazes aan het vinyl toevertrouwd en behoort sindsdien tot de favorieten van de vader van Raymond. “Hij zit al jaren als slow versie in mijn repertoire, we hebben de track nu in een vlotte en gezellige uitvoering opgenomen”, aldus de zanger die verwacht dit jaar met nog een nieuwe single te zullen gaan komen.