Peter La Haye komt met opzwepende nieuwe single!

PeterLaHayeGajijmaarwegWebsiteNa zijn laatste singles “Jij bent de zin van mijn leven”, Jouw liefde voor mij” en “Simpelweg”, komt Peter La Haye nu met een verrassende, Latin/Reggeaton-achtige nieuwe single. “Ga jij nu maar weg” is een nummer met coupletten die rustig beginnen, maar zodra het refrein los gaat is het meteen een feestje. Peter schreef de track samen met hulp van Olav Hesselmans, maar deed de productie zelf.

 

Peter werkte hiervoor samen met diverse top muzikanten zoals: Zonzo Basely (Gipsy gitaar), Marvin Ramon (Electrisch gitaar), Jan Buis (Spaans Gitaar), Paul Mooren (Strings), Jody Koewe (Bass), Pieter Meelisen (Blazers) en Malati (Backing).

Peter La Haye: “Ik ben supertrots op mijn nieuwe single. Het is een opzwepend nummer met een commerciële en volkse sound en een coupletje waar ik me vocaal volledig in kan vinden. Ik ben dan ook trots dat ik samen met zulke goede muzikanten dit nummer heb mogen maken!”

Peter wil zich met de single “Ga jij maar weg” duidelijk onderscheiden en hoopt dat de diverse radiomakers zijn “eigen sound” weten te waarderen, maar nog belangrijker, de single veelvuldig zullen draaien.

Voor de release en promotie van deze single is Peter een exclusieve samenwerking aangegaan met UltimateDisk en Ultimate Music Publishing van Maurice Edelenbosch. De release staat gepland op 22 juni en zal worden ondersteund door een fraaie 4K videoclip.