Olivia laat nieuwe single schrijven door ex BZN lid John Meijer

olivia voor jouIn Noord Holland en met name de regio Purmerend is Olivia al lang geen onbekende meer. Op feesten partijen kroegen en in de zorgcentra heeft ze indruk gemaakt met haar stem en repertoire keuze. Naast de bekende meezingers heeft ze ook een collectie eigen nummers en een ervan is vanaf vandaag als cd verkrijgbaar.  ”Voor jou….” is de titel  en geschreven door John Meijer die na zijn actieve carrière bij BZN verder ging als o.a. tekstschrijver.

 

Een lekker zomers nummer is het geworden. Met dit nummer hoopt Olivia dat de mensen het net zo mooi gaan vinden als ze zelf vind.  ” Het is een van mijn mooiste nummers die ik heb opgenomen en natuurlijk trots dat John Meijer hiervoor de tekst en muziek heeft geschreven”  aldus een enthousiaste OliviaMet dit nummer zet Olvia een eerste stap om haar nummers verder te brengen als Noord Holland.  Wil je meer van haar weten? Volg haar dan op facebook waar ze zeer actief is