Normaal taferelen bij Ronnie Flex optreden.

first day of summerVerschillende media’s schrijven over 1 biertje dat het optreden stil legde vannacht op het ‘First Day Of Summer Festival’ bij het optreden van Ronnie Flex in het Overijsselse Geesteren. Dat was (door ooggetuigen gemelde informatie aan ons)  inderdaad HET moment van stoppen. Maar daar ging een hele regenbui aan bier aan vooraf! Het leek wel een optreden van Normaal.

 

Daar is het ‘vaak’ na één nummer aardig ‘rustig’ met gooien en wordt het bier heerlijk samen opgedronken. Bij het optreden van Ronnie bleef het bier regenen.

Net voordat Ronnie ging optreden, was één van zijn maatjes het podium al opgegaan. Wellicht heel veel bezoekers van het festival dachten dat het optreden begon en de eerste biertjes gingen al richting deze man. Enkele minuten laten kwam Ronnie het podium op…. was het bier op? …. Nee, de bezoekers hadden nog voldoende bier op voorraad en ‘begon’ het pas echt.

Amper 2 nummers stond de zanger op het podium, toen het geluid weg viel. De mengtafel ( die wel een beschermkap had) had ook een biertje uit het publiek ontvangen. De organisatie vond het wel goed zo…. Het optreden was kort maar krachtig … en voorbij.

Zojuist liet de organisatie weten; ‘Festivalvrienden, vossenjagers en fans van Ronnie, jullie waren fantastisch! Tot volgend jaar!”