Nieuwe single Kevin Paré.

KEVIN-PARE-THUIS-FRONT-RGB-LQVanaf nu is de nieuwe single ‘Thuis’ van Kevin Paré verkrijgbaar! Het is de opvolger van de single ‘Deze Is Voor Jou’, waarmee hij in 2015 hoge ogen gooide. Kevin schreef het nummer in samenwerking met zijn vaste producer Niels Lingbeek.

De single is afgelopen maandag in première gegaan op 100%NL, waarbij Kevin door radio-DJ Lex Gaarthuis werd verrast met het nieuws dat ‘Thuis’ is uitgeroepen tot ‘Goeiemorgen Lex moet je horen’! Dit betekent dat het nummer de hele week extra in het zonnetje wordt gezet op 100%NL.
‘Thuis’ gaat over het vinden van rust in een druk bestaan. Kevin: “We leven in een hectische wereld, waarin er veel van ons gevraagd wordt. Het is dan zó fijn om aan het einde van de dag naar huis te rijden, wetend dat er iemand op je wacht waarbij je rust vindt en even op adem kunt komen.”
‘Thuis’ is verkrijgbaar via alle bekende download- en streamingkanalen.