NIEUWE SINGLE VOOR KEVIN HEIMAN HEET ‘WACHT NOG EVEN’

kevin heimans wachtDe Limburgse zanger en entertainer Kevin Heiman brengt vandaag, 29 juni, de single ‘Wacht nog even’ uit. De vrolijke en uptempo single gaat over de ups en downs in het leven en hoe daar op een positieve manier mee om te gaan.

De single is van de hand van Olav Hesselmans, die eerder singles maakte voor o.a. Bob Offenberg, Dennie Christian en Henri van Velzen. De track werd opgenomen bij Royal Music Productions
Het afgelopen jaar is de carrière van de jonge zanger in een stroomversnelling geraakt. De singles ‘Jij bent de zon in m’n leven’ en ‘Kom vergeet al je zorgen maar’ werden opgepakt door vele radiozenders en Kevin was te gast bij vele zenders om zijn singles te promoten. Ook werden de clips op YouTube duizenden keren bekeken.

Ook de nieuwe single van Kevin zal door ABC Entertainment uitgebracht worden. De radio- en Tv promotie zal door Dennis vd Kraan van Score Promotions gedaan worden.

De track is vanzelfsprekend te downloaden via o.a. iTunes en te streamen via o.a. Spotify. De videoclip ;

Om op de hoogte te blijven van alle promotionele activiteiten en shows van Kevin Heiman kunt u terecht op www.kevinheiman.nl, Facebook.com, Twitter.com en Instagram.