Nieuwe single Jan Smit is duet met Kim Lian van der Meij.

jan smit kim lianVandaag is de 4e single van Jan Smit ter ere van het ‘20 jaar Jan Smit’ jubileumjaar gereleased. De track getiteld ‘Jij bent daar’ is speciaal geschreven voor SOS Kinderdorpen. ‘Jij bent daar’ is een prachtig duet geworden samen met Kim-Lian van der Meij. De opbrengst van het nummer komt dan ook geheel ten goede van SOS Kinderdorpen.

 

Natuurlijk zit jan dit 20 jaar in het vak maar hij zet zich nu al ruim 17 jaar in voor SOS Kinderdorpen en ook dat mag gevierd worden. Het lied staat voor de SOS-moeders die kinderen liefdevol opvangen en verzorgen, de medewerkers en vrijwilligers die dagelijks proberen kinderen over de hele wereld te helpen. Het lied staat ook voor diegene die met lede ogen de ellende in de wereld aan ziet en probeert op zijn of haar manier te helpen om iets goeds bij te dragen. Hoe klein dan ook, alle kleine beetjes zijn van groot belang.

 

Vanavond zullen Jan Smit en Kim-Lian van der Meij te zien zijn bij RTL Late Night waar ze ook voor het eerst ‘Jij bent daar’ ten gehore zullen brengen. Het nummer is te downloaden via deze link voor het goede doel. ‘Jij bent daar’ is een prachtig duet geworden samen met Kim-Lian van der Meij. De opbrengst van het nummer komt dan ook geheel ten goede van SOS Kinderdorpen.

Natuurlijk zit jan dit 20 jaar in het vak maar hij zet zich nu al ruim 17 jaar in voor SOS Kinderdorpen en ook dat mag gevierd worden. Het lied staat voor de SOS-moeders die kinderen liefdevol opvangen en verzorgen, de medewerkers en vrijwilligers die dagelijks proberen kinderen over de hele wereld te helpen. Het lied staat ook voor diegene die met lede ogen de ellende in de wereld aan ziet en probeert op zijn of haar manier te helpen om iets goeds bij te dragen. Hoe klein dan ook, alle kleine beetjes zijn van groot belang.

Vanavond zullen Jan Smit en Kim-Lian van der Meij te zien zijn bij RTL Late Night waar ze ook voor het eerst ‘Jij bent daar’ ten gehore zullen brengen. Het nummer is te downloaden via deze link voor het goede doel.