NIEUWE SINGLE IS LIJFLIED VOOR FEESTZANGER RENÉ

wal 125x124 Std [379-586]“De Levensgenieter” is de nieuwe single van Feestzanger René, en is hem op het lijf geschreven. Feestzanger René (geboren op 17-2-1962 als Rene Fortgens in Haarlem) is namelijk zélf een enorme levensgenieter. “Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd” is dan ook zijn lijfspreuk. Als kind was René al bezeten van muziek, en luisterde hij maar al te graag naar de piratenstations.

Dit leidde ertoe dat René uiteindelijk als discjockey in verschillende bars aan het werk ging en kwam zo op zijn 20e in het Brabantse  Herpen terecht, waar hij tot op de dag van vandaag nog steeds woont. Naast het draaien van plaatjes als discjockey startte René tevens zijn eigen schoonmaakbedrijf.

De liefde voor muziek leidde ertoe dat René enkele jaren geleden per toeval een zangcarrière startte met het liedje “De Geinige Glazenwasser”. Dit beviel René uitstekend, en hij werd al snel op vele feesten en partijen geboekt als artiest. De naamsbekendheid van Feestzanger breidde zich dankzij succesvolle singles als “De Amsterdamse Zwerver”, ”Simon Snuffelaar” en “Blijf Van Mijn Wijf” steeds verder uit.

Inmiddels is het tijd voor zijn allernieuwste schijfje “De Levensgenieter”, welke op vakkundige wijze geschreven en geproduceerd is door niemand minder dan hitproducer Martin Sterken. “Ik ben nu 5 jaar bezig als zanger met een vast team en ieder optreden en iedere nieuwe single is voor mij iedere keer opnieuw weer een uitdaging. Ik geniet er met volle teugen van. Martin Sterken schreef deze single, welke helemaal op mijn lijf geschreven is. Het is een goed en vrolijk nummer waarbij je heerlijk kunt ontstressen met een pakkende tekst over hoe het leven geleefd moet worden.” aldus de immer optimistische Feestzanger René.

Treffender kan ‘levensgenieter’ René het niet omschrijven. Voor “De Levensgenieter” is uiteraard een toepasselijke clip geschoten door niemand minder dan William ten Kate van Williamcrossmedia, welke in de komende periode veelvuldig op de bekende clipkanalen te zien zal zijn.