Frank van Etten bezingt op zijn nieuwe single zijn leven van vallen en opstaan.

frank van etten als eenFrank van Etten bewijst het weer; hij is een echte levensliedzanger! De volkszanger bezingt op zijn nieuwe single ‘Als een engel op mijn pad’ zijn leven van vallen en vooral weer opstaan. ‘Weer opstaan kun je niet alleen. Zonder een helpende hand van een ander, zonder een gelukkig toeval en zonder de gunst van het publiek was het mij nooit gelukt.’, aldus een gelukkige Frank van Etten.

Zijn rumoerige leven vol verdriet en ook vreugde heeft van Frank van Etten de echte levensliedzanger gemaakt. Met ‘Als een engel op mijn pad’ kiest Frank niet de gemakkelijkste weg; hij bezingt zijn levenspad. Het is het pad van een levenskunstenaar , die zijn ‘Engelen’ eert.

Meer info / downloads ; www.alseenengelopmijnpad.nl