Nieuwe singel Michael Oomen; Hoe mooi kan het zijn !

michael oomen hoeHet is alweer ruim een jaar geleden dat zanger Michael Oomen zijn laatste single “alleen voor jou” uitbracht, nu komt hij met een hele andere sound, namelijk een ‘’feel good’’ zomer singel ! Een singel waarvan de tekst is geschreven door een zeer goede vriend van Michael, namelijk Harry Gerritsen, die onder andere ook ‘’Zijn Plekkie’’ voor Wesley Bronkhorst heeft geschreven, en met deze tekst is Michael samen met Velibor Weller de studio in gedoken en ‘’Hoe mooi kan het zijn’’ is het eindresultaat !

 

 

Michael is blij met zijn nieuwe singel !  inmiddels timmert hij alweer 15 jaar aan de weg in muziekland, met mooie en bijzondere hoogtepunten, maar om eigen repertoire uit te brengen geeft toch altijd weer een bijzonder gevoel, en zeker met deze singel waarbij hij toch wel uit zijn comfortzone treed en hij benieuwd is naar de reacties.

‘’Hoe mooi kan het zijn” is vanaf nu overal te downloaden