Nieuwe liefde Evert Wolters loopt nog rond

evert wolters nw‘Een nieuwe liefde’ is de nieuwe single van Evert Wolters. Volgens hem loopt zijn nieuwe liefde nog ergens rond. Evert Wolters zingt over ‘Een nieuwe liefde’, maar hijzelf heeft dat nog niet gevonden. “Mijn nieuwe liefde loopt nog ergens rond. Tot die tijd is het genieten van het leven op mezelf.”, zegt Evert. Genieten doet hij zeker, want hij heeft al diverse rondreizen gemaakt en kan zich volledig storten op zijn muziek.

 

De single ‘Een nieuwe liefde’ is afkomstig van Evert Wolters zijn album ‘Vanuit mijn gevoel dat in april verscheen. “Dit is het nummer waar ik de meeste respons op kreeg van het album.”, vertelt Evert. Dit gecombineerd met zomertijd was de aanleiding om ‘Een nieuwe liefde’ uit te brengen als single.

De single is tot stand gekomen vanuit een gesprek met Martin Sterken. Evert wilde een vrolijk liefdesnummer maken met een wat snellere beat. “En dat is goed gelukt!”, aldus Evert.