Nieuwe album van Jannes is nu uit!

jannes onderweg naar jouVandaag is de officiële release van het gloednieuwe album ‘Onderweg Naar Jou’ van Jannes. Het perfecte cadeau voor Vaderdag en natuurlijk inclusief de nieuwe single ‘Een Grammetje Geluk’. Het album ‘Onderweg Naar Jou’ bestaat uit een cd en een dvd met prachtige clips, interviews, hilarische fragmenten en een kijkje achter de schermen. Vanaf nu overal verkrijgbaar!
Gepassioneerd als altijd brengt Jannes op vertrouwde wijze muziek en gevoel dichtbij. Het nieuwe album ‘Onderweg naar jou’ is misschien wel zijn beste album ooit.

Jannes: ‘Nog dichter op de teksten, dichter op de muziek, dichter op de clips en het allerbelangrijkste: Nog dichter bij Jou. Mede door alle gebeurtenissen om me heen wou ik maar één ding en dat is nog gepassioneerder doorgaan met de dingen die ik al deed.’

Aanstaande zondagmiddag 19 juni 2016 vindt de albumpresentatie plaats tijdens de Jannes Fandag bij De Bonte Wever in Assen. Dit feest is voor iedereen gratis toegankelijk (13 uur zaal open). Meer informatie via www.jannesonline.nl.