“Nick Arends tekent bij All 4You Events”

nick arendsZanger Nick Arends uit Hardenberg is een veelbelovend talent en vanaf 20 juni 2016 verzorgt All 4You Events zijn management. Nick die zich zelf begeleid op gitaar heeft al op vele podiums gestaan in heel Nederland en gaat nu samen met All 4You Events werken aan zijn droom, want Nick wil niets liever dan zijn beroep maken van zijn hobby.

 

Nummers als, 500 miles – Proclaimers, Aicha Medley, All I want is you – U2, All of me – John Legend, Als ze er niet is – De Dijk, Always – Bon Jovi, Always on my mind – Elvis, Angels – Robbie Williams, Bad moon rising – CCR, Beautiful day – U2, Bed of roses – Bon Jovi, Blowing in the wind – Bob Dylan, Country roads – John Denver en De soldaat – Nick en Simon zijn maar een hele kleine greep uit zijn repertoire en dit jaar wil Nick Arends met een eigen nummer komen.