MUZIEKFEEST OP HET PLEIN IN VALKENSWAARD

STERREN MUZIEKFEEST  (1)Deze zomer strijkt het Sterren Muziekfeest op het Plein van AVROTROS weer neer op verschillende plekken in Nederland. Dinsdag 21 juni staat het podium op de Markt in Valkenswaard. Een keur aan artiesten van Nederlandse bodem trakteert het publiek die avond op hun grootste hits. Gastheer van het Muziekfeest is Jan Smit.

 

De artiesten die in Valkenswaard op het podium staan zijn:
André Hazes jr, Belle Perez, Danny de Munk, Dennie Christian, Django Wagner, Frans Duijts, Gerard Joling, Helemaal Hollands, Henk Bernard, Jamie, Jan Smit, Jannes, Jeffrey Heesen, John de Bever, John West & Lange Frans, Kim-Lian van der Meij, Marianne Weber, Mike Peterson, O’G3NE, Peter Beense, René Schuurmans, Samantha Steenwijk, Sieneke, Stad en Land, Vinzzent en Wolter Kroes.

 

Sterren Muziekfeest op het Plein is vanaf vrijdag 24 juni, vier afleveringen, om 21.10 uur (vanaf 1 juli om 20.30 uur) te zien bij AVROTROS op NPO 1