Miss Montreal, Typhoon en De Jeugd van Tegenwoordig in Hengevelde, Guus Meeuwis en Ronnie Flex uitverkocht, nog wel kaarten voor 1e zaterdag.

hengevelde 2016De kaarten voor zaterdagavond 18 juni met Guus Meeuwis en Ronnie Flex tijdens de Zomerfeesten in Hengevelde waren ruim drie weken van tevoren al volledig uitverkocht. Voor zaterdag 11 juni zijn er nog wel kaarten te verkrijgen. Tijdens deze avond treden Miss Montreal, rapper Typhoon met zijn band en De Jeugd van Tegenwoordig op.

 

De organisatie is zeer tevreden met de uitverkochte tweede zaterdagavond. “We hadden wel een vermoeden dat de kaartverkoop met Guus Meeuwis nog wel eens hard zou kunnen gaan”, zegt Kasper Put van de organisatie. “Maar we hadden niet verwacht dat we ruim drie weken van tevoren uitverkocht zouden zijn. Het is jammer voor mensen die nu achter het net vissen, maar mooi voor ons. Gelukkig zijn er natuurlijk nog wel kaarten voor de eerste zaterdag met Miss Montreal, Typhoon en De jeugd van Tegenwoordig. Vorig jaar was juist deze avond helemaal uitverkocht, maar pas vlak voor de tijd. Ook voor deze zaterdag is de kaartverkoop is al mooi op gang. We zullen zien hoe ver we komen.”

Vrijdag 10 juni starten de Zomerfeesten in Hengevelde met het bedrijvenuurtje. Op zondag 12 juni is er de jaarlijkse autorodeo met aansluitend muziek van de Achterhoekse band Boh Foi Toch en de Hengeveldse band Dokter Watjes. In het weekend van 17, 18 en 19 juni treden Naast Guus Meeuwis en Ronnie Flex onder andere Vezpa, The Crooked Jacks (IRL), The Guilty Six, The Hot Studs, Maask en de Corona’s op. Op zondag 19 juni is er ook trekkertrek, kindervermaak en straattheater.

Tickets voor zaterdag 11 juni zijn te koop via www.hengevelde.nl.