Memphis Maniacs, De Bökkers en De Dijk zijn de gasten van Miss Montreal (Bierpop)

bierpop miss mMiss Montreal heeft voor het Bierpop Festival 2016 een deel van haar Line-Up bekend gemaakt. Sanne Hans en haar band zal net als in 2015 De Bökkers te gast krijgen, maar dit jaar ook Memphis Maniacs en De Dijk.

bierpop 630 3 ©maritaVoor het eerst dit jaar zal er ook een indoor camping zijn op Bierpop! De tenten zullen klaar staan dus je hoeft alleen een slaapzak, een luchtbed en een kussen mee te nemen. De camping is dus niet buiten op een grasveld, maar in de evenementenhal.

Bij RTL Boulevard beloofde Sanne, voor alle ‘slaapgasten’  ook een band voor de volgende ochtend, wie dat verklapte ze nog niet. Wel verklapt ze dat het GROOTS gaat worden ( Guus kan best nog een keer weer terugkomen Sanne! red.)

Kaarten; ( ze gaan erg hard!!! ) >  http://www.bierpop.nl/tickets

Foto > Bierpop 2015 door De Sterrenparade

Wanneer?
19 november 2016, 18.00 tot 23.30.
Waar? 
In Hardenberg, de geboorteplaats van Sanne.
Wat? 
Bier en goeie muziek.