Master Stu – Ga maar met me mee

Master Stu - Ga met me meeMaster Stu treedt nu heel vaak op in cafés op feesten en partijen, kleine en grotere evenementen, en ook voor benefietavonden is Master Stu altijd te vinden.  Doordat het vrij uniek is dat een Surinaamse man de Nederlandse volksliedjes zingt raakte de NCRV nieuwsgierig naar hem, en heeft in het programma “Achter de voordeur” heel wat aandacht aan Master Stu besteedt, en ook Rob Stenders van 3FM  heeft Master Stu uitgenodigd in de studio, wat een groot succes was.

Dit is nog maar het begin Master Stu is ook een geweldige entertainer, waar hij ook komt, hij krijgt iedereen op de dansvloer, en alle lachers op z’n hand.  Veel mensen praten nog lang na over “die te gekke Surinamer” die de hele avond hartstikke leuk bezig was. Zoals wij Master Stu kennen is stil zitten niet mogelijk. Na de hit ‘’ Het rode licht (Dance)”, geschreven door Hans Tiger Smits, (cover André Hazes) komt Master Stu nu uit met een nieuwe single, genaamd, ‘’Ga met me mee’’
Het nummer klinkt lekker vrolijk en tropisch met een vleugje puur Hollands. Als je dit nummer hoort dan kan je gewoon niet meer stil zitten.   De tekst is geschreven door Master Stu. Wie had ooit verwacht dat Master Stu een nummer zou schrijven over een café , dansen en bier?!
De muziek is gemaakt door OBL Muziek Producties.  De cd single is onder het label Angelsrecords en te downloaden via de download portals te beluisteren via streaming sites en natuurlijk te koop via de reguliere verkooppunten. Ook is hij aan te vragen bij u favoriete radiostations.