Martin Vincken wil “Terug naar die tijd” !

Martin-Vinck bk‘Weekendje Parijs’, ‘Geef Mij De Zon, De Zee En De Zomer’, ‘Onder De Douche’, ‘Tinus Blijft Wel Hier’, ‘Wat Een Ander Ook Zegt’, allen liedjes met het zo karakteristieke volkse Amsterdamse geluid dat Martin Vincken als zanger kenschetst. Vlak daarbij ook zeker zijn hit ‘Hey Ho Angelina’ niet uit dat ruim twee jaar na de release van deze single nog altijd volop gedraaid wordt door de radiostations.

 

Enkele jaren geleden ontving Martin een -Party Storm Award- in de categorie “Aankomend talent” nadat hij eerder al te zien is geweest bij het Tros-programma “Een ster in veertig dagen”. De zanger is sinds jaar en dag te zien bij de vele festivals in ons land waaronder op “Mokum in Meppel” of het “Jordaan Festival” om er een paar uit te lichten.

Nu wil Martin Vincken ‘Terug Naar Die Tijd’! Een tijd dat een goed gesprek tijdens een verjaardag of in de kroeg nog niet gestoord werd door mobiele telefoons. Terug dus naar die tijd van echte gezelligheid onder elkaar. Alle reden voor Martin om dit eens goed aan de kaak te stellen via een single met een even heldere en alleszeggende titel. Rene Portegies (tekst) en Ger Oerlemans (muziek) zijn verantwoordelijk voor een track waarvoor twee dance classics van weleer zijn gebruikt.  Waan je voor even ‘Terug in die tijd’ met deze verrassende door Rood-Hit-Blauw Produkties uitgebrachte single.

 

De CD single ‘Terug naar die tijd ’ is nu verkrijgbaar en legaal te downloaden op de bekende platforms. De videoclip ter promotie van de nieuwe single is op diverse televisiestations en Youtube te zien.   Link naar een downloadsite: http://www.downloadmusic.nl/singles/611816541