MARTIJN STAM – SAMEN MET JOU

Martijn StamDe in 1979 in Haarlem geboren Martijn Stam debuteerde vorig jaar op de plaat met de release van zijn single ‘Leef’. Toch is deze inwoner van Beinsdorp gelegen onder de rook van Hillegom, wel al meer dan vijf jaar op de podia te vinden. Dit doet hij zowel solo als deel uitmakend van duo Dak Eraf. De zanger bracht trouwens tijdens het WK-voetbal van 2014 het nummer ‘Nederland Kampioen’ op de markt.

 

Zou het Nederlands Elftal zich geplaatst hebben voor het naderen EK in Frankrijk, dan had Martijn vast weer voor een nieuwe Oranje-knaller gezorgd.

 

Het was trouwens zijn echtgenote Patricia die hem in 2010 aanspoorde eens de studio in de gaan.. een cadeautje voor zijn 30e verjaardag. Hij nam er vijf covers op, vond dat zo leuk en de reacties waren zo positief, dat de geboren Haarlemmer zanglessen is gaan volgen. Voor zijn tweede officiële single ‘Samen met jou’ dook Martijn de studio van Frank Verkooyen in. “Het is een gezellige en vrolijke zomerse track geworden waarvan ik hoop dat de mensen er lekker op gaan dansen en het ook gaan meezingen”, aldus Martijn. Deze via Nationale Artiesten Parade verschenen single zal volgens de zanger een lach op de gezichten van de liefhebbers gaan brengen, kortom vrolijkheid troef met deze plaat!