Marco de Hollander luidt de zomer 2016 in…

Marco de Hollander geniet van de zonMet “Jij Bent De Leukste”, “Droomprins” en “Bij Jou In Je Hart” staat de samenwerking tussen Marco de Hollander en platenmaatschappij NRGY Music op een uitstekend spoor. De eerste 3 singles passeerde met veel succes. Stuk voor stuk waren ze terug te vinden op alle toonaangevende playlists en in alle gerenommeerde hitlijsten. Met “Geniet Van De Zon” luidt Marco de zomer van 2016 in.

 

Een eerste klas meezinger met een prachtige boodschap “Geniet van elke dag, dat je leven mag”. Het zomerse lied is wederom opgenomen in de studio van Hans Aalbers en samen met producer Tom Peters heeft hij er een schitterend eindresultaat van weten te maken.

Naast vaste diskjockey van AVROTROS’ SterrenNL Radio is Marco de Hollander 1 van de meest geboekte artiesten van dit moment. Een optreden van “de olijke snuiter uit Ter Aar” aldus radiopresentator Jan Paparazzi, is vanaf de eerste seconde feest. Met een mix van eigen hits en de grootste Hollandse meezingers zet hij ieder publiek op zijn kop. Op Marco’s Facebook pagina  is het bewijs te vinden, wekelijks worden er van de optredens in het land live registraties geüpload.

Wanneer er een feestgarantie zou bestaan, dan zou deze zonder problemen gegeven kunnen worden op een optreden van zanger Marco de Hollander!

Marco zal de komende periode o.a. optreden bij het SterrenNL Muziekfeest op het Plein (Groningen en Valkenswaard), Hart voor Muziek, Toppers van Oranje, Dutch Valley, TT Assen, ZomerToer Radio NL en TV Oranje.