Marco Borsato over ‘SKY’ ; de musical stopt voortijdig.

sky marcoEind juni zal de laatste voorstelling van SKY de Musical plaatsvinden in Theater Amsterdam. Marco Borsato; “Ik kan alleen maar zeggen dat ik dankbaar ben naar de fantastische cast en crew die keer op keer zichzelf overtroffen. Ook het publiek wat onverdeeld enthousiast was en SKY zo gewaardeerd heeft ben ik dankbaar. “

Maar de tegenvallende bezoekersaantallen kun je niet negeren en naar de oorzaak slechts gissen. We vonden het belangrijk en eerlijk naar alle betrokkenen om tijdig aan te geven dat het doek voor SKY binnenkort valt.  Heel heel jammer, maar ik heb enorm van dit avontuur genoten en ben ontzettend trots op wat we hebben neergezet!! Cast & crew, bedankt voor jullie vertrouwen en dit onvergetelijke artistieke spektakel!” aldus Marco Borsato.