Je mag denken wat je denken wil van Rob Zorn

rob zorn denkJe zou je debuutsingle maar uitgereikt krijgen door André Hazes. Het overkwam de Haarlemse volkszanger Rob Zorn in de tachtiger jaren toen hij zichzelf met de vinylsingle ‘Het is voorbij’ introduceerde bij de liefhebbers van het volkse Nederlandstalige repertoire. Opgevolgd door het overbekende ‘Meisjes’ welke hoog in de top 40 stond staat Rob inmiddels bekend als een karakter artiest die met ziel en zaligheid zijn liedjes overbrengt richting het publiek en daarbij stevige statements niet uit de weg gaat.

 

‘Alles wat ik vraag dat is teveel’, ‘Neem jij maar een ander in de maling’,  ‘Nou en’, ‘Leven hoe ik leven wil’ , ‘Dat maak ik zelf wel uit’, zijn titels van singles die Rob in het verleden uitbracht en niets aan de verbeelding over laten.

De zanger heeft een nare tijd achter de rug en om die reden is het eventjes stil geweest op platengebied maar de Haarlemmer is nu terug en hoe..! ‘Denk wat je denken wil van mij’ is geschreven door Pascal de Vormer en is weer zo’n kreet dat helemaal op zijn lijf geschreven is. Gesteund door de vertrouwde gezellige en opgewekte zomerse klanken uit de studio van de producer van deze track Manfred Jongenelis, zal dit lied weer door de straten, over de pleinen en in de kroegen uit de speakers gaan knallen. Rob heeft er na een lange tijd weer zin in en dat hoor je dan ook terug op zijn nieuwe single. ‘Denk wat je denken wil van mij’ wordt op de single vergezeld door nog twee liedjes; De één speciaal gemaakt voor zijn vrouw Danielle en de ander voor zijn broer André (R.I.P.), Rob Zorn is helemaal terug..!