Leo Jonker brengt Four Tak nummer in nieuw jasje

wal 125x124 Std [379-586]”Vijf jaar Vaderlandse showbizz.  De jaren zijn omgevlogen en enorm veel beleefd” dat zijn de woorden als je met zanger Leo Jonker aan de praat komt en hem vraagt over zijn muzikale verleden. Vele podia beklommen in en rond Friesland en vele feesten meegemaakt. In de afgelopen jaren heeft Leo Jonker in de studio van Peter Alma een drietal singles opgenomen. 

 

“ Alles wat je doet” en “ Op zoek naar geluk” zijn  nummers die geschreven en geproduceerd zijn door Peter Alma terwijl “ Voel het geluk wat ik miste” een van oorsprong Four Tak nummer is en nu een nieuwe muzikaal jasje aangemeten heeft gekregen van Peter Alma.  Kortom Leo Jonker een zanger die past in en bij de liefhebber van de Nederlandse (piraten) muziek.  Vanaf nu te downloaden – streamen – aan te vragen als verzoeknummer bij je favoriete radiozender en te koop.