Lang verwachte CD Hollandio’s NU verkrijgbaar!

hollandios de uit ons hartOp de kop af zes jaar geleden kwamen zij elkaar weer eens tegen; Janske en Jack van Raamsdonk! Ze hadden elkaar jaren achtereen niet gezien en nu ineens sprong de bekende vonk over. Hoewel beiden al jaren solo actief waren en ineens de liefdesrelatie daar was, betekende nog niet automatisch dat ze een duo zouden gaan vormen. Uiteindelijk was het ’t liedje ‘Geluk Is Niet Te koop’ wat zorgde dat ook de muzikale vonk daar was.

 

Janske en Jack richtten vervolgens Het Woonwagen Duo op en via Rood-Hit-Blauw produkties rolde de ene na de andere single van de persen. Later verandert het tweetal, dat destijds met veel warmte werd ontvangen door het levensliedpubliek hun naam in ‘De Hollandio’s’.

Inmiddels heeft het duo op de meeste podia in zowel ons land als in Vlaanderen gestaan en is het eigen repertoire dusdanig uitgebreid, dat het eerste album van De Hollandio’s nu een feit is. Op het 16 liedjes tellende lekker volkse album dat de titel ‘Uit Ons Hart’ meekreeg, krijgt de liefhebber een keur aan nieuwe nummers voorgeschoteld. Janske en Jack schreven zelf de teksten van o.a.   ‘Getekend door het leven’, ‘De sleutel van mijn hart’, ‘Achter gesloten deuren’, ‘Een lach en een traan’, ‘Deze nacht’ en  ‘Mijn hart dat huilt’. Deze worden geflankeerd door levenslied-hits als ‘Geluk is niet te koop’, ‘De Woonwagenmedley’ en ‘Schoentjes uit’. Het fantastische eerste album van De Hollandio’s is opgenomen in de bekende studio van Manfred Jongenelis. Tal van topmuzikanten hebben hun medewerking verleend aan ‘Uit Ons Hart’: Alidis Hidding (Time Bandits), Martijn de laat (van James Last en het Metropole orkest) en John v.d. Ven (producer van Andre Hazes) zijn bepaald niet de minste.

De zowel digitaal als fysiek in de winkel verkrijgbaar CD ‘Uit ons Hart’ van De Hollandio’s, is een absolute aanrader voor iedereen die van volkse muziek houdt!

De CD Hollandio’s – ‘Uit ons Hart’  is nu verkrijgbaar en legaal te downloaden op de bekende platforms. In de betere speciaalzaak en online via www.discountmusic.nl

Link naar een downloadsite: http://www.downloadmusic.nl/albums/112981816