KEVIN NUIJTEN – VANAVOND GAAN WE LOS

Kevin Nuijten vanavondDe 27-jarige in Breda geboren en getogen Kevin Nuijten houdt van hardlopen, darten maar vooral ook van zingen. Deze afgestudeerde sportleraar die momenteel werkzaam is bij een groot interieurconcern, begon enkele jaren geleden als geintje met zingen tijdens carnaval, après-ski avonden en in de kroeg. De reacties die Kevin hierop kreeg waren steeds zo positief dat hij begon na te denken over het opnemen van een single.

 

“Op een zeker moment heb ik dan toch de stoute schoenen aangetrokken, ik heb wat ideeën op papier gezet en ben de studio ingegaan van onze Bredase trots; Frank Verkooyen”,  zo vertelt Kevin.

Over zijn debuutsingle ‘Vanavond gaan we los’, uitgebracht via Nationale Artiesten Parade zegt de Brabander: “Ik ben er zelf supertrots op, het is precies geworden zoals ik in gedachte had; fris, feestelijk en met een heerlijk zomerse sound en ritme. Uiteraard is afwachten wat de rest van de muziekliefhebbers hiervan gaat vinden, want dat is natuurlijk altijd moeilijk in te schatten”, aldus Kevin. De zanger presenteert zijn allereerste single op 19 juni in Feestzaal Café Desjon in Breda waar zo’n 15 artiesten een bijdrage zullen gaan leveren aan het welslagen van dit op voorhand feestelijke evenement. “Uiteindelijk hoop ik- en is het mijn droom, meerdere singles uit te kunnen brengen. Maar laten we eerst maar eens ‘Vanavond gaan we los’ presenteren, ik kan niet wachten”, aldus deze trotse Brabantse zanger.