KAARTEN EXTRA CONCERTEN GROOTS 2017

guus groots 2017De kaartverkoop voor het concert op vrijdag 9 juni 2017 is zo hard gegaan dat Guus bij de start van de openbare verkoop een extra concert mocht aankondigen voor zaterdag 10 juni 2017. De run op kaarten voor dat extra concert was echter zo groot dat we alweer een nieuwtje hebben: ook op zondag 11 juni 2017 is er een Groots met een zachte G concert in het Philips Stadion in Eindhoven! Traditiegetrouw start het concert op zondag om 16.00 uur.

 

Guus; ““Ik stond wel even met m’n oren te klapperen toen ze me opbelden dat het tijd is om nog een extra concert voor 2017 aan te kondigen. We zijn nog niet eens aan de editie van dit jaar begonnen, haha!”  aldus Guus.

Ga naar kaartverkoop Groots met een zachte G 2017 ; KLIK HIER

Let op: koop uitsluitend kaarten voor Groots met een zachte G via Ticketmaster of Ticketsite! Alleen dan weet je zeker dat je geldige kaarten koopt én dat je niet teveel betaalt.

GUUS EN DE BAND ZIJN KLAAR VOOR GROOTS

Over een paar dagen is het zover; het eerste concert van deze reeks! De afgelopen weken hebben Guus en de band veel tijd doorgebracht in het repetitiehok om alles tot in de puntjes voor te bereiden voor de concerten. Eerst een paar dagen in hun eigen repetitiehok en daarna hebben ze hun intrek in het Philips Stadion genomen om met het Groots orkest te repeteren. Benieuwd hoe dat was? We hebben er een leuk filmpje van gemaakt!