Jostiband maakt hun droom waar.

jostiband 50De leden van de Jostiband, hebben het ver geschopt. Iedereen kent hen. En dat is allemaal gekomen door het maken van muziek. Door de muziek hebben ze ontdekt dat zij meer kunnen dan ze dachten. Bovendien laten ze met de Jostiband ook anderen zien dat mensen met een beperking heel veel kunnen bereiken. Daar zijn ze trots op! Dit jaar bestaan ze 50 jaar, en ze hebben een droom: een concert geven in een van de grootste concertzalen van Nederland.

 

Op 5 september gaan ze in de Ziggo Dome aan zoveel mogelijk mensen laten zien wat muziek voor mensen met een beperking kan doen. Ze organiseren ons jubileumconcert zelf. Dat doen ze samen met hun medecliënten en begeleiders van Ipse de Bruggen, de organisatie waar hun orkest bij hoort.

Guus Meeuwis, Maan de winnares van The Voice Of Holland 2016, harpist Remy van Kesteren en Gerard Joling treden op tijdens het jubileum van de Jostiband.

Concertgegevens

  • Datum: 05-09-2016
  • Starttijd: 20:00u
  • Eindtijd: 21:30u
  • Organisatie: Jostiband Orkest
  • E-mailadres organisatie: 50jaar@jostiband.nl

 

http://jostibandtickets.nl/