John West mist opname Muziekfeest op het plein.

John-WestvoorziVolkszanger John West had de repetitie in Valkenswaard al gedaan en was helemaal klaar voor de opname van zijn grote hit “Lekker Ding” voor het Muziekfeest op het plein in Valkenswaard. Spanning voor de opname was er niet, echter was de vrouw van John, Marina, hoogzwanger en kon elk moment bevallen van hun eerste kindje.

 

Enkele momenten voordat de opname zou gaan starten kreeg John een telefoontje dat hij met spoed naar huis moest komen, want het was zover. Vannacht rond 02.30 uur werd hun zoon Angelito in goede gezondheid geboren.

Dit jaar kon voor de sympathieke finalist van Bloed Zweet & Tranen toch al niet stuk, de single “Lekker ding” een samenwerking met Lange Frans staat reeds weken lang op 1 in de hitlijsten van SterrenNL en de Oranjetop 30, en de clip is inmiddels meer dan 1 miljoen keer bekeken op youtube.

Op 24 november staat John West met live band in het Chassé theater waar nog maar enkele kaarten voor verkrijgbaar zijn.

“Jammer dat we de TV opname niet konden doen maar wel met een enorm goede reden ! Ik kan jullie niet vertellen hoe blij we zijn met de geboorte van onze zoon” aldus een dolgelukkige John.