Johan Vlemmix verstopt in elke 100e single één bankbiljet van 500 euro.

johan vlemmix  Kom dr maar bijOnze nationale feestneus Johan Vlemmix brengt weer een nieuwe single uit, waarin hij op een vrolijke manier alle vluchtelingen uitnodigt om naar Nederland te komen. Om dit gedurfde liedje extra onder de aandacht te brengen verstopt Johan per 100 cd’tjes, één echt bankbiljet van 500 euro in een single, in de andere singles zit een nepexemplaar met handtekening! 

En als extraatje: vluchtelingen krijgen de single gratis, zodat ze lekker kunnen meezingen!  Daarnaast wordt er nog een videoclip opgenomen in het nieuwe huis van Vlemmix in Eindhoven. Iedereen die wil deelnemen, mag hierbij aanwezig zijn. Johan zegt: ‘Kom dr maar bij’ en nodigt iedereen uit, want zijn huis is groot genoeg!  Houd zijn Facebookpagina in de gaten voor meer informatie hierover.

Johan heet op verrassende manier  vluchtelingen welkom in het land van ‘boter, kaas en honing’, waarmee hij Nederland bedoelt. “Vluchtelingen zijn welkom, maar ze moeten wel gezellig meedoen”, legt Johan uit