Jeffrey Tanis houdt woord en knalt door!

Jeffrey Tanis - voorkant hoes Kom KomJeffrey Tanis is geen onbekende meer in de Nederlandse muziekwereld. Hij bracht afgelopen maart zijn album ‘Verloren Tijd’ uit en dat dit ging niet ongemerkt voorbij. Het album werd o.a. ‘Album van de week’ bij Radio NL en is gelanceerd met een grootse cd-presentatie in La Bastille XL in Amsterdam. Van het album ‘Verloren Tijd’ kwam de eveneens succesvolle gelijknamige single en Jeffrey beloofde dit jaar met nog minimaal twee singles te komen.

 

 

Voor zijn nieuwste single ‘Kom, Kom’ is hij wederom met Ger Oerlemans de studio ingedoken. Jeffrey: “Ger is een producer waar ik een goede klik mee heb. Ik kan ook mijn eigen inbreng kwijt in de producties en dat vind ik fijn.”

Het liedje ‘Kom Kom’ heeft een beetje een Slavische inslag en is, in tegenstelling tot zijn vorige single, een meeslepend uptempo nummer.  Zijn vriendin Linda Baarbé, met wie Jeffrey  in november een kindje verwacht, heeft getekend voor de Nederlandstalige tekst.

Jeffrey: “Linda mag zichzelf inmiddels wel volleerd tekstschrijfster noemen. Voor o.a. Mike Peterson heeft ze ook al twee nummers geschreven. Ik ben erg trots op wat ze doet!”

De nieuwe single komt wederom uit bij D-River Music. Jeffrey zit daar goed op zijn plek. Onlangs breidde Jeffrey de samenwerking uit met een management-overeenkomst. Jeffrey: “Door mijn drukke agenda vind ik het fijn als ik een vertrouwde achterban heb die de zaken regelt, zodat ik me lekker kan focussen op het zingen. In Karl Kaspers en mijn vriendin Linda heb ik die achterban helemaal gevonden.”

De promotie van ‘Kom, Kom’ zal worden verzorgd door Nel van Olm, iemand waar Jeffrey inmiddels ook al vertrouwd mee is en graag mee samenwerkt.

 

Jeffrey is binnenkort ook te zien in het SBS-programma ‘Nederland Muziekland’ als ‘Talent van de week’. De opnames voor het programma met Danny Froger zijn inmiddels achter de rug.

 

Label D-River Music

RTV Promotie Nel van Olm