Jannes gaat voor ’n Grammetje meer geluk

jannes grammetje gelukVrijdag 3 juni presenteert Jannes zijn gloednieuwe single ’n Grammetje Geluk. De single is de voorloper op het album ‘Onderweg naar jou’ die op 17 juni gereleased wordt. In de door producers Emile Hartkamp en Norus Padidar geschreven single, bezingt de zanger hoe geluk in de liefde hem zoveel meer waard is dan goud. Door alles met iemand te delen loop je misschien wel wat risico, maar dat moet je durven zodat je de ware liefde vindt.

 

Het lijkt misschien wat ouderwets, maar in echte liefde geef je alles, daarvan is Jannes overtuigd. Gepassioneerd als altijd brengt Jannes op vertrouwde wijze muziek en gevoel dichtbij. Het nieuwe album ‘Onderweg naar jou’ komt eraan en is misschien wel zijn beste album ooit. Het is een unieke cd en dvd geworden met mooie liedjes en prachtige clips op bijzondere locaties… Meer informatie volgt binnenkort.
Jannes: ‘Het moest een album worden met iets extra’s, want hoe geef je iets terug van alles wat je al jaren van je fans ervaart? We hebben ons uiterste best gedaan en zijn trots op onze eerste single!’
Op 19 juni 2016 vindt de albumpresentatie onder aanwezigheid van pers en fans plaats in Assen. Voor meer informatie: www.jannesonline.nl.

 

Update 4 juni; De clip staat online;