Hille V is altijd vrolijk net als zijn single.

hille v moni‘Monica’ is de nieuwe single van Hille V. Het is een zomers, up-tempo nummer. “Het is vrolijk, net als ik.”, verklaart de Friese zanger. Het was bijna een jaar geleden dat zijn laatste single uit kwam, dus het is weer hoog tijd voor een nummer van Hille V.

 

“Ik ben van mezelf een vrolijk type. Iets wat je terug hoort in de single.”, vertelt Hille V over zijn nieuwe single ‘Monica’. Toen hij het eindresultaat voor het eerste hoorde, kreeg hij een ‘big smile’ van oor tot oor. Hij is zo trots op zijn nummer en vindt alles perfect. “Het heeft alles wat ik mooi vindt: Een lekkere vlotte melodie, trompet, accordeon, noem maar op. Helemaal perfect!”, aldus een glunderende Hille V.

Het is bijna een jaar geleden dat zijn laatste single ‘Kom en geniet’ is uitgekomen. Het is volgens Hille dus hoog tijd voor een nieuwe single. Hij heeft in dat jaar niet stilgezeten, maar is op zoek gegaan naar een swingende melodie. “Als ik dan een leuk nummer vind, probeer ik daar zelf een Nederlandse bewerking op te maken. Lukt dat, leg ik contact met de studio om het door te nemen.”, vertelt Hille V. Zo is dat ook bij dit nummer gegaan en dat levert ‘Monica’ op.