Happy Birthday, Anja Yelles

AnjaYellesHambambaWebsite Wil Anja zichzelf met haar nieuwe singel-cd alvast een muzikaal verjaardagscadeautje (22 juni) schenken… ? Het verjaardagsliedje ‘Hiep hiep hoera !’, één van de liedjes op deze nieuwe schijf doet vermoeden van wel!

Alweer opteert Anja voor enkele catchy, pretentieloze meezingers waarvan ze  de teksten nog maar eens zelf schreef.  De titelsong ‘Hambamba‘ is een positief liefdesliedje geworden ondanks Anja’s single-status. Heeft ze misschien stiekem een loverboy in gedachten ??  Eenmaal gehoord, zing en dans je deze oorwurm duchtig mee!

Er werd eveneens een toffe clip gekoppeld aan ‘Hambamba‘  die je meteen vrolijke vibes doet krijgen.

De singel is helemaal Anja’s dada die elke keer waar ze ook optreedt een goed gevoel van plezier en enthousiasme achter laat.  The show must go on en dit is weer up-tempo à la Yelles ! ‘Hambamba‘!
Dit zou weleens dé zomer van Anja Yelles kunnen worden !  ‘Hambamba‘ zou wel eens dé zomerhit van 2016 kunnen worden! Alvast een gelukkige verjaardag, Anja!  Hiep, hiep hoera! De release en digitale promotie worden verzorgd door UltimateDisk.