GROOTSTE ELVIS-MEMORIAL DOOR RENÉ SHUMAN & ANGEL-EYE.

EAMflyer2016Mr. & Mrs. Rock’n Roll, René Shuman & Angel-Eye zullen op 16 augustus, de overlijdensdatum van Elvis Presley, hun unieke memorialshow ‘Elvis & More…’ neerzetten in het Circustheater van Scheveningen. Een van de mooiste theaters van Nederland, gelegen bij de Scheveningse Boulevard. Dat wordt dus genieten van zon, zee en strand… en natuurlijk geweldige muziek van ‘The King’ en andere helden, zoals Roy Orbison, Johnny Cash, The Everly Brothers, Jerry Lee Lewis en vele anderen!

 

‘Elvis & More…’ staat dit jaar in het teken van Romance & Rock’n Roll! Van intieme hartverwarmende songs tot de uitbundige knallers uit de fifties, sixties & seventies. Shuman & Angel-Eye brengen naast zang ook piano- en gitaarvirtuositeit, samen met hun grote showband inclusief violen, blazers en dansers. Een inspirerende muziekshow met vele verrassingen waarbij het lijkt alsof de sluiers van het hiernamaals even voor u open gaan. Een show die u meeneemt op een reis door de tijd en een onuitwisbare indruk zal achterlaten.
“Het is onze missie om deze muziek op een waardige manier levend te houden en onze fans hiermee te inspireren. We genieten zelf elk concert enorm van het enthousiasme, de sfeer en emotie die we samen met het publiek creëren…”, aldus René & Angel-Eye.

Zorg dat u erbij bent op deze prachtige en unieke locatie! Bestel uw tickets via www.elvisandmore.com of bel 035-7110300!

WIN EEN HUISKAMERCONCERT VAN SHUMAN & ANGEL-EYE!

Met elk ticket maakt u kans op een huiskamerconcert!

Bij het bestellen van tickets via www.dreamtickets.nl of www.elvisandmore.com, maakt u automatisch kans op een concert van René Shuman & Angel-Eye bij u thuis in de huiskamer! De winnaar wordt eind december bekend gemaakt.

Elk ticket vanaf nu tot en met de laatste theatershow van dit jaar dingt mee! Dit geldt ook voor de tickets die u eventueel al in huis heeft. Bent u een een echte liefhebber en gaat u vaker naar een Shuman & Angel-Eye concert, dan maakt u dus ook meer kans om te winnen.

 

EAMflyer2016