Goud voor album André Hazes Jr.

andre hazes leef albumHet album ‘LEEF’ van André Hazes Jr. heeft vandaag de gouden status behaald. Het was een bijzondere verrassing voor André Jr., mede omdat het vandaag de verjaardag is van zijn vader wijlen André Hazes. Voor de single “Leef”André ontving André eerder al een Gouden Award uit handen van Humberto Tan bij RTL Late Night.

 

En nu dus goud voor het album.

André liet weten; “Wat een bijzondere verrassing in de studio van William Rutten mijn album Leef is goud. En dit op de verjaardag van die ouwe. Deze is voor jou pa!!

De Sterrenparade presentator en producer van dit album; Edwin van Hoevelaak; “Waaaauwww! Nog een fantastisch verjaardagscadeau! Het Album “leef” van Andre Hazes jr is Goud !! Ik ben Trots en dankbaar dat ik dit album heb mogen produceren. Iedereen heel erg bedankt”.

Namens De Sterrenparade iedereen Gefeliciteerd!