Gekte rondom Kano Gebroeders Ko.

gebr ko kanoDe nieuwe single “ kom maar in mijn kano “ van de Gebroeders Ko is hard op weg om een dikke zomerhit te worden. Met bijna een kwart miljoen views in 4 weken begint de plaat nu echt te leven en gaat feestend Nederland massaal “ peddelen “ en gaan er spontaan tafels en stoelen de lucht in zoals afgelopen weekend op een Zomercarnaval in Geertruidenberg.  Bekijk de beelden;

 

“Zo is het met “ schatje mag ik je foto “ ook begonnen en dat is daarna een Megahit geworden met releases in 15 verschillende landen “ laat een blije Ton Koopmans weten. Ook De Duitse Top Feestartiesten hebben de single inmiddels ontdekt en er zal in juli dan ook een Duitse versie uitgebracht worden.

Eind volgende week zal er op facebook een actie starten waarbij 1 pallet bier gewonnen kan worden door diegene die de langste rij peddelende feestvierders op een rij kan krijgen dus hou de facebook pagina van Gebroeders Ko in de gaten.

 

www.gebroedersko.nl  www.berkmusic.nl  www.lukassenprodukties.nl