Geen geld & weinig vrienden voor zanger Bob Visser?

Bob Visser- Geen geld%2c weinig vriendenBob Visser komt uit Doetinchem, hij is een vrolijke dertiger die als surprise-act bij een jubilerende horeca-gelegenheid zijn allereerste optreden had. Maar inmiddels hebben hobby en gein plaatsgemaakt voor een heuse carrière in de muziek. Daar collega zanger en plaatsgenoot Tinus Hoekstra al enige tijd tot volle tevredenheid singles opneemt in The Boom! Music, stelde hij Bob voor om met hem mee naar Breda af te reizen.

Uiteindelijk nam Bob daar vorig jaar onder begeleiding van Frank Verkooyen zijn debuutsingle ‘Angelina’ op. “Met deze single hoop ik toch wat meer naamsbekendheid te gaan krijgen om zo meer optredens te mogen gaan doen”, aldus Bob vorig jaar, en in die opzet is hij geslaagd.

Voor zijn tweede single ‘Geen geld, weinig vrienden’, wederom in The Boom! Music studio opgenomen trouwens, is gezocht naar een ander stijl in vergelijking met de voorganger: “Dit is er eentje die de zalen op z’n kop gaat zetten”, zo verklaarde Bob enthousiast. Het is een remake van een oud nummer van Jannes die aanvankelijk rustig begint maar daarna wordt het compleet feest! “Een totaal andere stijl dan ‘Angelina’ maar wel eentje die mij goed ligt. Ik vind het een zeer geslaagde remake en ik denk dat ie goed kan aanslaan op feestjes maar ook aantrekkelijk is voor de radiostations om hem volop te draaien”. Bob Visser wil met deze single, verschenen via Nationale Artiesten Parade, zijn inmiddels opgedane bekendheid verder te gaan uitbouwen en hoopt per jaar met twee nieuwe singles te komen om zo zijn ambities kracht bij te zetten. Bob Visser.. hou ‘m in de gaten!