Het gaat goed met de carrière van Hannes Jr.!

hannes ik benHet gaat goed met de carrière van Hannes Jr.! De jeugdige zanger, nog maar kort geleden ontdekt door de man met een neus voor talent; Ronald Visch, komt alweer met zijn 4e single! “Wat goed is komt snel”, aldus het gezegde, dit lijkt volledig van toepassing op Hannes Jr. Deze jongeman uit Hilversum heeft een heuse fanclub op de sociale media en stond onlangs in Den Haag tussen de elite van de Nederlandstalige muziek tijdens het evenement Rolleman Toppers & Friends.

 

Samen met o.a. Django Wagner, Willem Barth en Frank van Etten mocht Hannes Jr. hier optreden, een teken dat het hem nadrukkelijk voor de wind gaat.

In 2014 maakt zijn debuutsingle ‘Als jij lacht‘, nadat hij had getekend bij Rood-Hit-Blauw produkties, meteen indruk. Deze jonge zanger met een verrassend volwassen klinkende sound bevestigde vorig jaar zijn talent-status met de release van zijn fraaie single ‘Wanneer jij kust’. Hierna verscheen het indrukwekkende duet met Frank van Etten ‘Hoe lang moet het nog duren’ dat een YouTube-hit is geworden met bijna 100.000 views!

De opvolger van dit succes is getiteld; ‘Ik ben gewoon wie ik ben’. Een liedje volledig op het lijf geschreven van Hannes Jr. Lach en leef je leven op je eigen manier, blijf jezelf en heb maling aan wat een ander ook zegt! Opgenomen bij-  en geproduceerd door Frank van Etten. Een veelbelovende track met een swingend gipsyachtig karakter en dus een hele pakkende kreet: ‘Ik ben gewoon wie ik ben’!