FRANK GALAN TERUG IN NEDERLANDSE HITLIJSTEN?

Frank Galan Op Reis Naar De ZomerWie aan Frank Galan denkt, denkt gelijk aan zon, zee, sangria… Frank Galan ís zomer, passie, paella en witte stranden ! Het geluid van deze Vlaamse Latino neemt je gelijk mee naar warme oorden, zeker waar het zijn allernieuwste hitsingle Un Sentimental betreft ! Speciaal voor de liefhebbers van onze eigen tal heeft Frank Galan een Nederlandstalige versie opgenomen Op Reis Naar De Zomer.

 

Un Sentimental/Op Reis Naar De Zomer is als een heerlijke cocktail van Spaanse ritmes, vol passie en temperament, met ‘n aanstekelijk ritme, gehuld in een gipsy-beat ! Opzwepende gitaren en dwingende percussie zorgen voor een zwoele atmosfeer waar je gewoon niet bij stil kan blijven staan. En met Frank’s betoverende stem raak je helemaal volledig in extase.

Frank Galan is, zoals wellicht bekend, al meer dan 20 jaar een absolute topartiest.

Aanvankelijk vaak vergeleken met zijn vriend en mentor, Julio Iglesias, maar al vele jaren volledig op eigen kracht zeer succesvol, getuige zijn vele concerten en optredens door geheel Europa. De vele enthousiaste en internationale reacties op Frank’s optredens zijn een bewijs dat zijn muziek een universele taal is !

Frank vervolgt zijn spectaculaire carrière met deze nieuwe hitsingle, die vanaf 3 juni 2016 via alle kanalen te downloaden is. Start dus uw zomervakantie met Un Sentimental/Op Reis Naar De Zomer van Frank Galan !

Un Sentimental werd opgenomen in Manfred Recordings, Nederland en is geproduceerd door Manfred Jongenelis i.s.m. Jody Vidal & Frank Galan