Erika Karst en zoon Jozef winnaar ‘Jij & Ik’

erika jozef 2 kl Tijdens ‘Jij&Ik’ vierden we de bijzondere band tussen kinderen en ouders. Door samen te zingen, te performen, te shinen.  Internationale artiesten als Matt Simons en Esmee Denters gaven unieke optredens en Tooske Ragas en Marco Borsato presenteerden de avond.

De afgelopen weken konden alle muzikale ouders en kinderen een nummer insturen. Marco Borsato koos samen met zijn dochter Jada de mooist gezongen nummers uit. De acht beste koppels traden gisteren live op in Jij & Ik. Erika Karst en haar zoon Jozef wonnen gisteren!

erikah jozef 1 kl‘Jij&Ik’ was een spetterende tv-avond, speciaal voor War Child! Genieten van de prachtige optredens en kunnen er maar liefst 5.879 extra oorlogskinderen geholpen worden.  Heb je ‘Jij&Ik’ gemist? Of wil je de optredens nog eens terugkijken? Dat kan! De tv-avond wordt zondag 3 juli om 8.50 uur op NPO1 herhaald.