Duet voor Jan Warringa en Monique Heegen

JanMoniqueVriendschapsringJan Warringa en Monique Heegen zijn beide afkomstig uit Emmen en hebben nu hun krachten gebundeld voor de deutsingle “Vriendschapsring”. Solo wist Jan Warringa, die beroepsmatig als artiest werkt, al de nodige successen te boeken met singles zoals “Dat Kan Niemand”, “Ik Voel Zoals Jij”, “Huil Niet”, “Lange Nachten” en “Ze Lacht Naar Mij”.

Monique Heegen is een allround zangers met een breed repertoire van Feest, Schlager, Pop – en Countrymuziek. Na jaren actief geweest te zijn in een theatergroep besloot ze te kiezen voor een solo carrière. Ze Bracht met succes verschillende singles uit  zoals “Geluk”, “Kom Maar Op (Met Die Zomer)”, “’t Was In De Winter” en “Vind Het Geluk”

Onlangs zijn Jan en Monique de studio van Terry West ingedoken en hebben ze de single “Vriendschapsring” opgenomen. Hiermee hopen ze beide nog meer landelijke bekendheid te krijgen. 

https://www.youtube.com/watch?v=q8brPt4pnzo