In duet; Def Rhymz en Ronnie Ruysdael

ronnie en defEen superzomers en megavrolijk duet met een dikke vette Surinaams-Nederlandse knipoog, live vanuit de rosse buurt . ‘Fawaka’ is een Surinaams begrip en betekent ‘Hoe gaat het?’ Met Ronnie gaat het goed en met Def gaat ook alles sani boeng. Helemaal als ze samen besluiten om op avontuur te gaan in Nachtclub ‘Waldolala’: Hoezo verbroedering!?
Def Rhymz en Ronnie Ruysdael ontmoetten elkaar vorig jaar tijdens de Party Awards, waar ze beide in de prijzen vielen. Na een korte uitwisseling van een aantal pikante tekstflarden was de leuke samenwerking geboren. ‘Schudden met die billen’ en ‘Eet veel bananen in je blote kont’ werd het uitgangspunt. ‘Ik weet niet waar ik moet beginnen, mag ik hier bij jou naar binnen’ werd het eindresultaat. DJ Galaga goot er een 2016 sausje over en de tropische verrassing was klaar!