Dochtertje voor zanger Dinand Woesthoff.

kanedinand20by20marita‘Brett of geen Brexit… 9 (  Brexit ; Groot-Brittannië uit de EU. red. ) , Volgens mij komt onze dochter er aan…Exit dus. Van mij! Laten we vooral bij elkaar komen/blijven & Let’s move on.X’ zo kondigde Kane zanger Dinand Woesthoff  gistermorgen de komst van zijn vierde kindje aan via Twitter. En gisteravond was het inderdaad zover; Voor de vierde keer vader, na drie zoons is er nu een dochter voor de zanger.

Het meisje heet Leila Guusje Woesthoff. De tweede naam Guusje heeft het kleine meisje ongetwijfeld te danken aan Guusje Nederhorst, de eerste vrouw van de zanger en moeder van hun zoon Dean (12) . Guusje overleed in 2004.

Samen met Lucy heeft Dinand nog de zoons Jimi en Che gekregen ( 9 en 5 jaar oud nu) En zo kondigde Dinand via Twitter de geboorte van zijn dochtertje aan;

 

dinand woesthof leila