Dikdakkers vieren twintigjarig jubileum

dikdakkers 20 jaarHet succesvolle feestduo De Dikdakkers viert dit jaar zijn twintigjarig jubileum. Anton en Hans hadden de afgelopen jaren vele hits, zoals Cowboys en Indianen, Dikdakkersdans, Zij is bi, bi, bi, Oef!, Rio, Het Vliegerlied, Het Bobsleelied en nog vele andere.

 

Zij traden de afgelopen 20 jaar talloze malen op. Overal waar het feest moest worden, werd het feest, want de heren weten als geen ander hoe ze de tent op de kop moeten zetten.
Daarnaast hadden (en hebben) de Dikdakkers een aantal op maat gesneden kindershows die het bij de jeugd enorm goed doen. De Cowboys en Indianenshow, de Pepernotenshow en natuurlijk de kindershow met Snappie.

Het 20-jarig bestaan wordt gevierd op vrijdag 23 september, in schouwburg Ogterop te Meppel met een speciale show. Wie erbij wil zijn kan kaarten aanvragen via DEZE link.