Danny Froger komt naar SBS6 en gaat Nederland Muziekland presenteren!

danny froger ByMaritaDeze zomer is het televisieprogramma Nederland Muziekland opnieuw bij SBS6 te zien. Vanaf zondag 12 juni zal presentator Danny Froger twaalf weken lang de populairste Nederlandse artiesten ontvangen. Voor Danny Froger wordt het zijn debuut als presentator.

 

 

Danny: “Ik vind het een grote eer dat SBS6 mij als presentator heeft gekozen”, laat Danny weten. “Zeker als je weet dat Mr. Top 40 Erik de Zwart en Chiel van Praag aan de wieg van dit historische muziekprogramma hebben gestaan’. Vorig jaar werd het programma gepresenteerd door Nick Nielsen. “Nick heeft mij zelf gebeld om te vragen of ik het stokje van hem wilde overnemen”, vertelt Danny. Nick blijft als producent nog wel betrokken bij het programma.

De komende weken zullen heel veel Nederlandse artiesten in Nederland Muziekland te zien zijn. René Schuurmans, Roy Donders, O’G3NE, Willeke Alberti, Danny de Munk, Django Wagner, Wolter Kroes & Frans Duijts zijn enkele namen die hun opwachting gaan maken. In het programma zal een mix van nieuwe releases, talenten en de grootste hits van eigen bodem te zien zijn. Ook het allerlaatste nieuws over de favoriete artiesten en waar ze de komende periode optreden zal aan bod komen.

Nederland Muziekland is vanaf zondag 12 juni om 12.30 bij SBS6 te zien. De herhaling zal op zaterdagavond laat zijn. Het opnameseizoen wordt afgesloten op zaterdag 6 augustus a.s. tijdens Nederland Muziekland op het Chasséveld in Breda.

BRON; Show.nl

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial