BLØF daagt Michiel Veenstra uit om eigen liedje te schrijven

concert at seaConcert at SEA, het festival van de Zeeuwse band BLØF staat weer voor de deur. Afgelopen weekend sprak Michiel de mannen op een ander festival en daar gaf de band Michiel een bijzondere challenge. In de laatste vlog van Michiel kun je zien hoe hij samen met Paskal en Norman vast vooruitblikt op Concert at SEA 2016. Aankomende vrijdag (1 juli) en zaterdag (2 juli) gaat het Zeeuwse festival weer van start en de band kan niet wachten.

 

 

De kaarten zijn helaas al maanden uitverkocht, maar tot en met vrijdag (1 juli) maak je nog kans op tickets door naar 3FM te luisteren.
Challenge: schrijf een liedje;  Michiel Veenstra is al jaren een groot fan van Concert at SEA en is er deze editie natúúrlijk gewoon weer bij. Het leek hem wel leuk om een challenge met BLØF aan te gaan, maar of hij dít in gedachte had… Zanger Paskal Jacobsen heeft Michiel uitgedaagd om een track te schrijven. Daar ben je mooi klaar mee, Veenstra!
Hulp van Ed Struijlaart;  Hoe dan? Gelukkig was daar de helpende hand van Ed Struijlaart. Hij liet Michiel zien hoe je een hit schrijft.

 

 

Bron;  3FM.