Het bier smaakt Mooi Wark nog best

mooi wark zoepenRaggende gitaren, een heerlijke boerenrocksound en teksten over bier: Mooi Wark is helemaal terug bij hun roots! De titel van de nieuwe single ‘Ik hol van zoepen’ laat precies zien wat je mag verwachten van de heren: rechttoe rechtaan teksten gezongen door Bert Koops in de typische Mooi Wark-stijl. Waarom ingewikkeld doen als de boodschap zo eenvoudig is?
De jongens staan erom bekend dat ze wel wat lusten, want dat doet ze groag. De rockers zitten veel in de studio en ‘Ik hol van zoepen’ is de voorloper op het album wat naar verwachting in september uitkomt. Dan zal er ook een promotour worden gehouden langs de radiostations.

In 2015 bracht Mooi Wark ook een ode aan hun vertrouwde en geliefde inspiratievocht in ‘Dörst’. Bier is en blijft een bron van vreugde voor de jongens tijdens optredens en schrijfsessies. Ze zijn zo enthousiast over het gele goud dat ze in 2015 een speciale luchtverfrisser lieten ontwikkelen in biergeur, uiteraard verspreid in een bierflesje.

 

Wil je ze binnenkort zien en horen? Mooi Wark is deze zomer volop aan het optreden met hun tour ‘D’r op of gien vreten! Kijk voor hun agenda op: www.mooiwark.nl.