Belinda Kinnaer’s droom komt uit.

belinda laten gaanEr waren al mooie nummers klaar,  denk maar eens aan ‘If Tomorrow Never Comes’ , ‘Dit Is Het Moment’, ‘Zeven Oceanen’ en ‘Neem je leven’. Maar er liggen ook nog meer schitterende nummers bij producer Edwin van Hoevelaak klaar! Dat moet op een album komen, en om deze droom te realiseren bedacht zangeres Belinda Kinnaer om dit via een Crowdfunding te financieren.

 

Dankzij de steun van veel mensen is de zangeres inmiddels begonnen met het opnemen van haar album. Het team dat werkt aan dit album , is versterkt met Willem Harlaar. Willem heeft dit in het verleden gedaan voor o.a. Nick & Simon en Jan Smit. Aan de release van het album koppelen ze een uitgebreide campagne. Naast de nummers die ze al hebben liggen worden er ook nummers speciaal voor Belinda geschreven.

De albumpresentatie gaat plaatsvinden op 28 augustus. Meer info hierover komt spoedig.

Aanstaande vrijdag komt er eerst nog een nieuwe single genaamd ‘Laten Gaan’ uit.