AVROTROS VIERT DE ZOMER MET HET STERREN MUZIEKFEEST OP HET PLEIN

STERREN MUZIEKFEEST  (1)Vanaf aanstaande vrijdag presenteert Jan Smit een nieuwe reeks afleveringen van het Sterren Muziekfeest op het Plein. Deze zomer staat het podium van het spektakel in Groningen en Valkenswaard. Verschillende Nederlandse artiesten trakteren het publiek en de kijker vier afleveringen lang op spectaculaire muzikale optredens.

Zon of geen zon, tijdens de Sterren Muziekfeesten stijgt de gemiddelde temperatuur flink.

De eerste aflevering komt vanaf de Vismarkt in Groningen. René Froger zingt samen met de jongens van Streetlab (Side 2 Side) ‘Forget my name’ en Frans Bauer brengt zijn hit ‘Ratatadadada’ ten gehore. Verder zijn er optredens van onder anderen K3, Peter Beense, Wolter Kroes, Sieneke, Gerard Joling, Thomas Berge en Kraantje Pappie.

Sterren Muziekfeest op het Plein, vanaf vrijdag 24 juni, 4 afleveringen, om 21.10 uur (vanaf 1 juli om 20.30 uur) bij AVROTROS op