‘Als Ik Het Toch Allemaal Geweten Had, de nieuwe hit van Wesly Bronkhorst

Wesly Bronkhorst - Voorkant hoes Als ik het toch allemaal geweten hadHet is Wesly weer gelukt om een super nummer op te nemen. Een plaat die je heel veel voorbij zal horen komen in de vele gezellige kroegen en café’s die ons land rijk is. Dit jaar helaas geen hup Nederland platen die de toon aangeven maar Wesly Bronkhorst met ‘Als Ik Het Toch Allemaal Geweten Had’.
De videoclip die bij de nieuwe single hoort is opgenomen in Vinkeveen. Een plek waar Wesly in zijn vrije tijd vaak te vinden is om even te ontspannen. Lekker op een steiger met een hengel en een kop koffie.  De kaartverkoop voor Wesly’s 15-jarige jubileumshow op 15 mei 2017 in Het Amsterdamse Concertgebouw gaat binnenkort van start. Schrijf je nu in op www.weslybronkhorst.nl en blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Iedereen die zich heeft ingeschreven krijgt bericht als de kaartverkoop van start gaat en heeft voorrang op de beste plaatsen.

‘Als Ik het Allemaal Geweten Had’ is opgenomen in de Goldstar studio van Emile Hartkamp en Noris Padidar. De accordeon die je hoort is uiteraard van Manfred Jongenelis. Meer Wesly? Kijk op: www.weslybronkhorst.nl